By @edaariff “Penat dari pagi… Smpai badan pun lembik dan x bertenaga… So kene la minum #bvalfalfa untuk recharge tenaga balik. Tambah hari ni x makan sayur langsung. Jadi bila minum #bvalfalfa  ni macam kita makan 1 kg sayur. Tak caya cer try sendiri. Baru la tau!!!

Pm huda 0147221663 bg yang nak try  

#bioalfalfa #alfalfa #sayur #sayaminum #sayasuka #igermalaysia #igmalaysia #puncakalam #putrajaya #edaariff #tenaga #recharge #bangi” via @PhotoRepost_app

By @edaariff “Penat dari pagi… Smpai badan pun lembik dan x bertenaga… So kene la minum #bvalfalfa untuk recharge tenaga balik. Tambah hari ni x makan sayur langsung. Jadi bila minum #bvalfalfa ni macam kita makan 1 kg sayur. Tak caya cer try sendiri. Baru la tau!!!

Pm huda 0147221663 bg yang nak try

#bioalfalfa #alfalfa #sayur #sayaminum #sayasuka #igermalaysia #igmalaysia #puncakalam #putrajaya #edaariff #tenaga #recharge #bangi” via @PhotoRepost_app

Tahukah anda??? Huda sebelum ni pun tak aware sgt benda ni.then baru baru ni je selepas nampak perbezaan antara #bioseleza dan brand brand yang lain.

Tahap penyerapan yg tinggi!

Inilah masanya kita bertindak lebih awal untuk mengelakkan kanser serviks @ kanser pangkal rahim dikalangan wanita.

#aware #cancer #wanita #malaysia#sayajual #bazaarpaknil #women #girls #sisters

Tahukah anda??? Huda sebelum ni pun tak aware sgt benda ni.then baru baru ni je selepas nampak perbezaan antara #bioseleza dan brand brand yang lain.

Tahap penyerapan yg tinggi!

Inilah masanya kita bertindak lebih awal untuk mengelakkan kanser serviks @ kanser pangkal rahim dikalangan wanita.

#aware #cancer #wanita #malaysia#sayajual #bazaarpaknil #women #girls #sisters

By @schoneboutiqueco “SPECIAL RAYA SALES ! 
3 PCS @ RM50 INCLUDE POSTAGE 
4 PCS @ RM60 INCLUDE POSTAGE 
Long Shawl with curve ends. 
Material : Chiffon
| Long 1.75m X Wide 0.75m |

More information or more clearly pict do whatsapp us @ +6 017 5059856” via @PhotoRepost_app

By @schoneboutiqueco “SPECIAL RAYA SALES !
3 PCS @ RM50 INCLUDE POSTAGE
4 PCS @ RM60 INCLUDE POSTAGE
Long Shawl with curve ends.
Material : Chiffon
| Long 1.75m X Wide 0.75m |

More information or more clearly pict do whatsapp us @ +6 017 5059856” via @PhotoRepost_app

By @schoneboutiqueco “SPECIAL RAYA SALES ! 
3 PCS @ RM50 INCLUDE POSTAGE 
4 PCS @ RM60 INCLUDE POSTAGE 
Long Shawl with curve ends. 
Material : Chiffon
| Long 1.75m X Wide 0.75m |

More information or more clearly pict do whatsapp us @ +6 017 5059856” via @PhotoRepost_app

By @schoneboutiqueco “SPECIAL RAYA SALES !
3 PCS @ RM50 INCLUDE POSTAGE
4 PCS @ RM60 INCLUDE POSTAGE
Long Shawl with curve ends.
Material : Chiffon
| Long 1.75m X Wide 0.75m |

More information or more clearly pict do whatsapp us @ +6 017 5059856” via @PhotoRepost_app